A második kör közepén járok

Már írtam, hogy kb. 2 hete megfáztam egy vitorláson(?). Mire meggyógyultam, Zita jött. Rudit nagy szerencsénkre elkerülte a dolog. Nagyon rosszul jött volna, mert az volt az első hét az iskolában. Aztán Zita is meggyógyult néhány nap alatt. Minden rendben.
 
Aztán azt is megírtam, hogy sok hét után végre el tudtam menni teniszezni. Pontosabban teniszeztem is, hiszen elmenni korábban is tudtam, csak mindig pont olyankor kezdett el esni. Aznap este a nagy örömre ittam egy kis vörösbort: egy pohárka igazán kiváló, valamilyen francia versenyen (hiába, a nyomtatott betű varázsa…) első díjat nyert tihanyi merlot-t (ezt pontosan hogy kell írni?). Még a Balatoni Borok Házában vettük Balatonfüreden.
 
A pohárnak még csak a felénél tartottam, amikor elkezdtem tüsszenteni. A végére folyott az orrom és köhögtem is. A torkom viszketett. Allergia? Furcsa, mert eddig a hülyeségen kívül semmire nem voltam allergiás. Ez volt kb. 4 napja. Azóta a megfázás harmad fokú tüneteit produkálom. Nem hiszem, hogy tényleg allergia lenne, és talán a borhoz sincs köze – legalábbis hátralévő életem szépségének reményében merem remélni. Leginkább a tenisz alatti szél lehet az oka. A szél ugyanis fentről folyamatosan figyeli a kis sárga labdákat és amint pattogni kezdenek, az elkezd fújni. Aznap a szélrózsa minden irányából fújt. És leállt. És megint fújt. Többek között azért sem ment olyan jól a játék.
 
Most itt ülök a megfázás nevű váltóverseny második körének közepén, magamba roskadva. A tárgyalások alatt közröhej tárgyát képezem a mobil gyógyszertárammal:
  • Bioparox
  • C vitamin
  • Sinupret cseppek
  • Stodal szirup
  • (de legalább lámpáznom nem kell)

Mikor lesz már végre nyár? Vagy tél? Vagy mindegy, csak ez az átmeneti idő szűnjön meg.

Reklámok
Kategória: Egyéb
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s