Béta-tesztelőket keresünk

Olvasom, hogy elkészült a legújabb Sony Bravia reklám.
 
Most biztos ünneprontó vagyok, de én már azt is furcsállom, amikor egy termék megjelenése előtt, elővételben elfogy a tejles raktárkészlet. Meg azt sem értem, amikor sátrat vernek a létminimum alatt élők ezrei, hogy másnap reggel egymás agyonverve bejuthassanak az újonnan nyitott áruházba.
 
Na de az, hogy valaki ne egy konkrét termékre, hanem annak reklámjára várjon, végképp érthetetlen számomra. Már nem kell sokat aludni és a reklámoknak is lesz saját béta verziójuk, tesztelőik, hivatalos bejelentő eseményük, hűségpontok ellenében kedvezményesen meg lehet majd nézni őket stb. Vagy ne adjak ötleteket?
 
Mielőtt bárki félreértené: kirohanásom teljesen gyártó-semleges. Mondom ezt annak ellenére , hogy tudom, a nevezett cégtől többet nem fogok vásárolni. Történt egyszer ugyanis, hogy egy HiFi??? tornyukat szétszedve cirill betűket találtam a hátfalba sütve. OK, OK, ez prejudikáció meg minden, de olyan jó lett volna, ha a hátfalára, a "Made in …" -hez is oda lett volna írva. Akkor ugyanis enyém lett volna a döntés szabadsága és vettem volna egy "igazi" tajvanit.
 
Szóval jó reklám nézegetést!
Reklámok
Kategória: Egyéb
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s