Békés Karácsony

Aha. 23-án gyerekorvos, 25-én és 27-én Fül- Orr- Gége ügyelet Rudival. Persze nem Szentendrén, mert itt szabin van az egyetlen orvos. Ezúton üdvözlöm!. Telefon a békási rendelőbe. Ott is csak egy FOG gyerek orvos van és az is szabin van. Őt is üdvözlöm – meg a 21. századi globális kommunikációs rendszert, ahol 20 km-en belül nem tudnak egy ügyeletes produkálni. Ez már a reform? Mehetnénk a felnőtt rendelésre, de ott nyilván rengetegen vannak. Telefon a Budai Gyerekkórházba. Ott rendes rendelés van, nem ügyelet. Gyerünk oda! Azt meg ott tudtuk meg, hogy január elejétől az ő FOG osztályukat is bezárják. Majd mehetünk ilyenkor a Jánosba. Még mindig jobb, mintha a Heim Pálba kéne Szendréről. Azt javaslom, hogy még gondolják ét egy kicsit ezt az EÜ reformot.
 
Visszatérve a báránykáinkhoz (retournons á nos muttons): Mindhárom orvos azt mondta, ne aggódjunk, a gyerek tök jól van, gyógyul, nincs középfül gyulladás stb. Ehhez képest ne tudjátok meg, mi jön ki belőle, éjjel egyfolytában sószsákot tettünk a fülére, mert visított szegény a fájdalomtól, naponta kétszer lámpázunk, szedi a Bioparoxot és a köptetőt. De hát egy ilyen év végén mit várjon az ember a karácsonytól?
 
Viszont megtaláltam a júniusban elveszett telefontartómat!  A hátsó ülés előtt volt a szőnyegen. Mondanom sem kell, hogy azóta többször kirámoltam az egész kocsit, a szőnyegeket is mind kipakoltam – persze nem találtam. Nyilván a negyedik dimenzióban volt.
Reklámok
Kategória: Egyéb
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s