Foltokban kiszáradt. Ahol nő, ott is csomókban. Szaporodik a tarack,  kőkemény a föld. Vettünk is egy fűszellőztető szerkezetet. Elviekben 2 centinként bevagdossa a földet adott mélységben és elvagdossa a fűgyökereket, hogy aztán tőről tudjon szaporodni szegény.
 
Eddig az elmélet.
 
Valóság:
Közvetlenül a frissen vágott fűnek kell nekiesni vele. O.K., levágtam. (Azóta rohad két óriási zsák fű, mert reggel nem tudom öltönyben bepakolni, hogy elvigyem a – múltkor kigyulladt – hulladékudvarba.) Szerkezetet összeszerel. (Nem trivi, de van már gyakorlatom benne.) A villanymotor kb. 5 másodperc után oldott le, mert nem bírta a betonkemény földet. Nincs mese, meg kell várni, hogy a langy őszi eső kicsit feláztassa a földet. Viszont az sem jó, ha sok eső esik, mert akkor a tárcsákhoz ragad a föld és kirántja az egész fűcsomót. Most, hogy talán elállt, nekikezdenék, de most meg – épp az eső miatt – megint megnőtt a fű.
 
// goto Valóság:
 
Ültettem volna inkább lucernát mindenhova!
 
P.S.: Egyébként az idő megold mindent: Az eső miatt egész jól kizöldült a fű, a csomók között is látszanak új szálak. Kiszórok egy kis magot és oldja meg a problémáit saját maga!
Reklámok
Kategória: Egyéb
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s