Vilmalátogatás

Tegnap látogattuk meg először Vilmát. Mostanában történik a kiválasztás. Három sárga lányra kaptak előjegyzést és láss csodát: épp három sárga lány született. Ebből az egyik a miénk és a másik kettő pedig két német tenyésztőé. Az egyik már ki is választotta a legsötétebb színűt. A másik tenyésztő és mi majd a másik két, világosabb leányzón "osztozunk". Ha a hét végéig nem szól vissza a másik fél, akkor szívünk szerint őt választanánk. További képek a Vilma fotóalbumban.

P1020251

Amikor bejött Lili, az anyjuk, hogy megszoptassa őket, ez az egy kis szerencsétlen nem ébredt fel. A többiek hangosan szörcsögtek, ő meg aludt még egy kicsit. Zitával összenéztünk: Ez a nekünk való kutya! Házőrzőnek úgysem jó egy labi, akkor meg inkább legyen még az átlagosnál is nyugodtabb. Minek az a sok hirtelenkedés!

Nyolcadik hetét követő első pénteken hozhatjuk el. Addig be kell szerezni egy Petbed paplant, tálakat, játékot, miegymást.

Van video is, de még csak QuickTime formátumban, amit annyira utálok, hogy el nem mondhatom. (proprietary formátum, böhönc nagy, lassan indul, nem jól editálható, mondjam még?) Egy kis időt kérek, amíg átkódolom az ipari standard – kollégák ne figyeljenek ide – DivX-re.

Reklámok
Kategória: Egyéb
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s