Impulzív vásárlás

Nem szokásom, de tegnap impulzív vásárlás tényét hajtottam végre a Pluszban. Már a Pluszba járás sem szokásom, tehát aboszolut kivételes eseményről van szó csupán.
 
A kérdéses kütyü azt tudja, hogy beledugom a nappaliban lévő beltéri egység, DVD, CD vagy bármilyen más játékos audio vagy video jelét (RCA csati) és tőle max. 100 méterre átsugározza a hangot és a képet, azaz egy másik helyiségben, egy másik TV-n (nincs két TV-m és nem is lesz) vagy erősítőn vagy mittudoménmin nézem, hallgatom a műsort. Ráadásul a túloldalon használhatom a nappaliban lévő készülék távirányítóját, mert azt meg visszarelézi a nappaliba.
 
Pont ez utóbbira akarom használni: audio/video átjátszás számomra tök felesleges, viszont a dolgozóból vagy vacsora közben is le tudom majd halkítani a CD-t. Szuper!
 
Ja, az árát nem mondtam: 1240 magyar forint.
 
(Ezek szerint a Pluszban valami nagyon túl van árazazva, uis ez ennyiből sehogysem jön ki. 2 tápegység, két adó-vevő, egy rakás csatlakozó, infra adó és vevő stb. Ha egyesével veszem meg őket, darabja legalább egy ezres.)
Reklámok
Kategória: Általános
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s